Kyckling på fredag, det gillar jag bra...jag vill ha fredag idag!

Okej, noll fantasi for president!

Rubriken är ju inte dryg att komma på? Nejsch!
    Studen, student, depprimerande student. De var gårdagen det ja...fest. Men jag fick träffa Min Fia (notera "MIN") på kvällen, vilket gjorde min dag, delade känslor 3000 för oss var det, ja! Men nu är det ju i alla fall bara fyra arbeten kvar att göra, go samhällskunskap, GO! Det var fredagens planering, lördagen består av idrott, söndag skottland, och måndag naturen... Men jag står för mina misstag då, jag vet ju att jag faktiskt inte gjort mycket på hela terminen, och jag har inte jobabt knappt något sen januari, men det är la lugnt? Njaa...

Nu sitter jag med Marika i Rummet, känns så synd att vi glidit ifrån varandra, var så läånge sedan det verkligen var Vi, nu är det Hon och Jag... Klart det är sånt som händer men det är synd, synd som fan. Folk förändras, och det har vi nog bådå gjort, det är väl bara det att man inte tänker på att man själv gör det, förän man verkligen tänker efter, och slår huvudet på spiken. Instickare: det suger!
    Tänk om man bara kunde få vara som man alltid vart, ha kvar sina vänner, och om inga konflikter fanns, men det är väl en del av "The Eternal Question". Varför händer dåliga saker goda människor? Jag antar att det är som Candides lärare Pangloss säger, allt det dåliga som händer är bara skönhetsfläckar, för att vi ska kunna uppskatta allt det bra. Vi har kanske glidit ifrån varandra och förändrats, just bara för att vi ska inse hur mycket vi faktiskt tycker om varann, älskar varann? Jag får hoppas det, funderar på att fråga om vi ska ses och fika, ta en prominix, eller bara sitta ner och prata. Så att man får ut skiten och kan va vänner istället. Vad hände med "Vänner För Evigt"?

Nu ska jag bege mig till pluggandets värld, så att jag kan lära mig att uppskatta fritiden. Får se hur det går, men tänk om det vore lätt att få MVGn, då skule man ju inte uppskatta dem.

Eller...?

Bajs

Så var allt tjaffs med studenten över, den högtidliga dag de flesta av oss genomgår! Som aktiv medlem i Elevrådsstyrelsen på skolan så vad det min plikt att vara här hela dagen, fixa med bolonger, serpentiner och gud vet vad! Klart det är kul, förra året med, fast idag fanns en liten liten hake...min förra klass gick ut, så fuck att byta klass och börja om, om ni gör det, skippa att komma på din egentliga student dag, det suger, hårt!

Efter allt slit och släng i värmen spenderade antalet kvartar med att ligga och halvsova på en parkbänk på gården, det måste ju sett bra ut, fast troligen antogs jag abra vara en full student, om det ändå vore så väl?!
    När allt va klart var det dags för städning, men eftersom att det är så kul att dumpa resterna av städningen på mig, så kul jul, fick det väl bli så. Som tur var så hade inte Mattias dratt hem än, så lite hjälp att smälla 450 ballonger skadade ju inte, förutom mina öron.

Tinitus åt folket!


Åter till pluggandet, go samhällskunskapen.

Onsdag natt

Och till slut så vart jag klar med det satans arbetet! Efter att jag trott jag var klar redan vid tvåtiden idag, så fick jag sämre nyheter när jag kom hem, lär far min läsa igenom det, och insåg att jag glömt bort att skriva ner en budget helt och hållet! Fest...
    Som tur är, efter mycket om och men så är det klart, och det käns så jävla bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen, förutom duschen och därefter sängen, men ni fattar vad jag menar! (så Turklandet nästa vecka förstås, avis?) Nu får vi abra hoppas på att magistern sätter ett A+++ på det...humm... kanske kanske, om man hålelr tummar och tår, men det känns som ett MVG i hjärtat, och det är ju det som räknas? nää, jag måste prata om nån annans hjärta, för min MVG-press är ju inget som försvinenr när man lagt ner blod, svett och sömnlöshet på något. Nix du, that's a BIg nono!

Men nu ska jag i alla fall duscha, så sup ner era kära studenter, för jag måste gå upp klockan 6 i natt för att ta hand om er när ni kommer till skolan klockan nio!

Finally!

Nu är det klart, Nästa fredag drar jag till Turkiet i två veckor! Bokade resan i förrgår, kirrade pengarna igår, det är vad jag kallar en sista minuten!
    Linda, aka den trötta 18-åringen, hänkar första veckan, sen drar hon hem för att jobba, och jag stannar själv en vecka i paradiset! Vadå längtar?! Inte jag inte...

Fialisa kom hem från Det Stora Landet USA härom dagen, saknad av m,ånga så är hon äntligen tillbaka, och likaså lillasyster, morsan och minsingen hemma kom hem från Turklandet i fredags, bruna som fan, men jag är inte avis, nej nej!
    Har ni tänkt på att man inte saknar folket när de är hemma, för då vet man att de alltid finns där, man kan bara dra förbi när man känner fört. Men sen när de väl drar iväg, om än så bara för en vecka, så blir man ju helt tokig av saknad! Jag vet inte om ni har det, men jag har då inte råd att dra till USA eller Turkiet för att hälsa på en timma, nopps nopss sörru.


Nu är jag klar med det första arbetet för veckan, four to go! Projekt och Företagande är numera avbockat, Så bara en Idrottsuppgift, en Naturkunskapskompletering, ett arbete i Samhällskunskapen om bloggar där jag ska skriva varför de blitt så stora, vad det är som gör dem så attraktiva och allt sånt, och en liten semesterkatalog om Skottland (som jag för övrigt alltid vill stava med C och ett T). Men vad kan man skriva? Ni kan gå i deras fina natur på deras fina gröna kulla med fåren och lyssna på säckpipor, så finns det lite slott, där ni kan lyssna på säckpipor, och så kan ni ju lyssna på säckpipor också förstås. Och om ni har extra tur så kanske ni kan få låna en kilt och en säckpipa att spela på? För att känne er sådär extra skottska? No no, don't think so...
    Aja, det löser sig nog, nun ska jag börja med Samhällskunskapen, efter att jag köpt en godis!

Humm...

Vi ska jobba, vi ska snickra, vi ska tralla vi ska hur fan den nu går, det va i alla fall ett försök till askungesången där mössen sjunger när de syr hennes klänning, men skit samma.
    Idag så ska bara två enorma arbeten vara klara... sa jag bara? I alla fall så suger det rätt hårt eftersom att jag inte är klar med varken dera. Och som tur är fick vi till nästa måndag på oss med det ena! Så det blir ju en slapp helg eftersom att jag ka ju liksom inte göra klart arbetet om bloggar till på fredag? Och jag ska ju liksom inte heller tvätta hela lördagen? Nej nej, måste tänke på nån annan...

Om det va nån som läste om att Moonlight va en bra serie för dem som inte gillar alla tråkiga realityserier, eller har tröttnat på alla police investigation/hospital serier som stilla rullar förbi... Den är som sagt lite Si/Fi möter fantasy, men på en lagom nivå, som får en att tro att det faktiskt kan hända, min stil, kanskre inte din? Den ahde i alla fall premiär på 3:an igår kväll kl 19 om jag inte misstar mig.
   Det handlar om Mick St. John, en vampyr som skiljer sig från resten, eftersom att han lever efter lagboken, och inte har glömt bort täljaren och nämnaren, etik och moral. Han träffar Beth, en internetreporter som han snabbt får en bra relation med. I hela soppan är han även en PI (private invertigator) och använder sitt sjätte, sjunde, och åttonde sinne för det goda. Massa kusliga härliga storys som bakas ihop i en enda stor mumsig kladdkaka! Me like!

fredag.

Så var det fredag igen. En hel helg att se fram emot, ch ändå ingen barnslig glädje likt en julaftonsmorgon, men tänk så tråkigt om man alltid skulle känna så, vad skulle då julafton tjäna till?

Så vad händer då, planerna är väl rätt tomma och bortblåsta. Har ingen aning om vad som ska hända... skulle egentligen hem till kusinen och låna tvättstugan, men vette fan hur det blir med den planen. Vi få la se... borde boka biljetter till värmlandsresan snart, concidering att priserna går upp var evigaste dag... Och så va det hultan också, vart ska dessa små riksdalerkomma från då?
    Förstå hur skönt det vore om man sket pengar, att det liksom trilla ut tior var gång man satte sig på skithuset? Lite äckligt tänker ni, perfa tänker jag!

Passa systeryster med den trötta 18 åringen igår, satt på möte med tjejverkstan mellan halv 4 och halv 7 igår em. Det var jättetrevligt, tösamaja somna efter ett tag och vi satt och diskuterade kring alla möjliga saker.
    Jag tycker det är skitintressant med allt sånt här, men "bossen" är dock lite feministisk för min smak, hon är jättebra och har en stor grej på gång och vill verkligen driva det här projektet framåt, men som sagt, när jag inte fick kalla killar för tjejer för att det tryckte ner mig så vart jag lite grinig, jag som bara tyckte det tryckte ner dom? Aja, så är det, alla kan vi inte ha samma åsikter, tänk så tråkigt det skulle bli då, ungefär som om man fick ett paket var dag, diskussionen är ju höjdpunkten, precis som julafton!

En trött torsdagsmorgon...

Hej alla söta, eller vad vet jag, ni kanske är jättehemska. I alla fall. I morse skulle jag gå med syster till dagis vid halv åtta, vilket betyder att jag va tvungen att gå upp innan jag brukar gå till skolan. Det sög ju inte. Jag kom även över en hemsk vetskap i morse, min syster på 3 bast har samma morgonhumör som min nyblivna 18 åring till väninna, viloket suger ännu hårdare.
    När jag gick in för att väcka lillen vid 7 så va det först ingen respons... efter 5 minuter: REAKTION! Meen, hon vill inte gå upp, så på med en skiva på hög volym och nästa gång jag kommer in så har hon dragit täcket över skallen i ren protest! Vad är det här egentligen?! Tillslut är hon vid liv, och efter mycket om och men är vi på väg.

När jag dumpat barnet, så börjar jag knata mot far mins hus, där jag på vägen försöker få tag på den trötta 18 åringen, detta utan vidare framgång. Väl hemma tar vi telefonen och ringer hem till denne, och efter ett 15 tal signaler får jag livstecken! Eftere lite tjat går hon med på att gå upp, så vi lägger på.
    20 minuter senare ringer jag för att kolla busstider, och den trötta 18 åringen låter förvånansvärt pigg, så frågan kommer självklart fram; "Ligger du fortfarande och sover?!" Och i bakgrunden går i detta ögonblick hennes larmsignal igång, varför?

Aja, vi kom ju bara lite sent, efter att jag kört henne, på hennes cykel till bussen...

Hem, ljuva hem

Snart är jag hemma! TV!!!

Möte med rektorerna är äntligen slut efter en timma som kändes som betydligt fler... Det vi tyckte var väldigt kul (lambo-leken med matolja vs citronkoncentrat att dricka), tyckte inte lärare och rektorer. Det var tydligen en hemsk upplevelse som studenterna inte visste att de på mösspåtagningen skulle utsättas för - vilket även hamburgerätartävlingen var.

Jag tyckte det va kul - skadeglädjen är den sanna glädjen! Are you with me homie?



Nu har jag skrivit en dagordning för morgondagens årsmöte, allt ska vara så hilma formellt och exakt, det kom upp X antal ord som jag aldrig tidigare hört, och troligen aldrig kommer att behöva använda, fast jag är ju visserligen inte särskillt känd för att vara den allmänbildade med ett stort vokabulär, eftersom att de är två av de svåraste orden jag kan...

Men puss, nu ska jag hem och äta glass med chokladsås,  i min hink, med min spade - leve smultronstället i Söderköping!

Gangstah in da Söderköpning!

En sån dag

Idag är just en sån dag, när man bara har för tråkigt och bara inte har nåt alls att skriva om, utan bara skriver mass blask och skitsnack, som inte ens jag bryr mig om. Yey!
    Så här sitter jag och väntar på ett styrelsemöte som aldrig verkar komma, men nu är det faltiskt bara 26 minuter och 7 sekunder kvar, 6... 5... 4... Skärp dig! (örfil höger, örfil vänster) Nu är det bra.

Snack om Engelska IELTs proven i rummet nu, kul eller tråkigt? det får man nog avgöra själv. För alla som inte vet så är IELTs intagningsproven om man vill plugga vidare i Kina, nej, England. Oj vad kul jag är...

Nu vill jag ha pengar så att jag kan piersa mig! Sen vill jag åka hem och titta på Moonlight, en vampyrserie som faktiskt inte är helt fanatsy/si-fi, utan med bara en touch av det. Fast det akn ju också vara så att jag älskar såna grejer och tittar på det hela jävla tiden, men den är bra, jag tror andra också skulle gilla den. Ge den en chans i alla fall, bara att ladda ner, oj, det sa jag inte, vänta på att den kommer till Sverige istället, om några år! ;)

Piersing & Tattoos

Jag är ledsen, jag skulle piersa mig idag, men så bidde det inte, funtar på torsdag/fredag istället. när jag har pengar. Livet som fattigstudent suger, eller vad sägs? Barnvaktsjobbet är tillbaka! Hallelujah! Pengar till mig!! Tatueringen kommer senare, ett pussmärke på handleden, en fågel viskade i mitt öra att det gör svinigt ont, that´s life! Det kanske låter fult, men det kommer bli snyggt! Så nu ska jag på möte med styrelsen, sen ska jag hem och öva pussmärken!
KRAM

Måndag måndag måndag...

Måndag ja... Vad händer idag då. Nu sitter jag på en samhällslektion och ska skriva ett arbete om bloggar. Ska göra lite research om de olika bloggar som finns, bla Blondinbella och Kenza, som jag personligen inte förstår det intressanta med, eftersom att Blondinbella är mest smygreklam opch dagens outfit, och Kenza är väl inte lika mycket på reklamfronten, utan mer bara vad hon gör om dagarna, som vilken blogg som helst.
    Jag förstår inte hur de har kunnat slå igenom på bara massa tomt prat, men det är väl det vi gillar at läsa idag, slippa ut verkligheten medans vi läser skvaller om vad två 17-åriga tjejer spenderar sin tid med. Då kan kanske tankarna vandra iväg från stress och plugg, vad vet jag.

Jag kollade lite på Carl Bildts blogg också, och den är fakiskt inte så anourlunda från tjejernas.Det står ju om han dagar och vad han ska göra och har gjort i veckorna, enda skillnaden är att han gör nåt som berör Sverige på en lite mer global nivå, än att påverka modet.

Jag vill inte tjaffsa och klanka ner på dem för att de bloggar om sina dagar, jag gör ju samma sak faktiskt. Så om de får får välla jag? Skit samma, nu göra jag det!

Ny dag, nya möjligheter.

Från tragedi till komik, rätt okänsligt, men var inte riktigt meningen...

i alal fall... Denna vecka hittills:

Måndag, Sarahs ultimate fjortis-day!

Tisdag, Tyresö hade skiva, NV3. firade att Linda fyllde 18 kl 24.00 denna natt till onsdag.

Onsdag, Linda 18 år, tripp till Söderköping med klassen, mys... Vi åt glass med hink och spade, läckert! Skiva igen, Linda nyktrade till vid lunch efter en klockren första kväll på krogen, så hon var ju inte råpigg denna kväll. Party med sarah och Saskis istället.

Torsdag, kom en timma för tidigt till skolan, försov mig en timme till lektionen, utmana?

Fredag, försov mig utan att komma i tid till skolan. Iknäll ska jag träffa Lindas mamma och fika, suprise suprise i morgon kväll!

Fan vad man kan ha inget att skriva om, rätt tragiskt i alla fall, på en annan nivå bara. Men skitsnacka är skitsnack, varför ljuga liksom?

See Yah!

Jag spyr!

Måste slänga in en extragreja här bara, läste en liten "notis" i metro idag på väg till skolan vilken löd följande:


Fångar kan slippa ut för att spara

FRI.
Släpp ut fångarna efter halva tiden. Det skulle enligt Kriminalvården i någon mån minska underskott på flera miljarder, skriver tidningen Riksdag & Departement.
    - Andra alternativ är att ändra straffskalorna så att färre döms eller till kortare straff, seger kriminalvårdsstyrelsens generaldirektör Lars Nylén.
    Allianspolitikerna är dock inte intresserade.    TT


Tacka FAN för det!
Vem fan kommer ens på något så sinnessjukt jävla dumt?! Someone like that can't possibly be in their right mind?! (kom inte på frasen på svenska) Jag blir så arg att jag skulle kunna skriva en meterlång uppsats med millimeterstora bokstäver! Så vi ska alltså släppa Enders Eklund, Engla Juncosa Höglunds mördare, på fri fot efter halva tiden? Ska han få gå fri och mörda ännu en ung flicka för att vi ska spara lite pengar, jag trodde i alla fall att ett liv var ovärderligt, men tydligen inte, varför släpper vi inte alla brottslingar fria så kan sverige gå under så kan staten ta alla pengar och flytta till Bahamas och sitta där med Piña Colada och fira, för sverige sparade lite pengar!

Intro..

En fågel viskade i mitt öra att man ska ha nåt slags intro i början av en blogg.. like that's gonna happen?! Nej, sånt har vi inte tid med!

Info & layout idag.. prat prat prat från fröken, snark snark snark från klassen. Inte min grej att sitta och lyssna på samma snack en hel termin när det är meningen att jag ska ansträna mig upp över öronen på ett arbete utan beskrivning - från varken lärare eller mig - som pågått en årets första månad. Men vem bryr sig!

   - Lunch = pasta med nötfärsgryta aka. makaroner med majs och vattenutspädd köttfärssås. Mumma... va?

Samhällskunskap. äntligen lite vettigheter! diskussion om massmedia/alla bloggare idag. Blondinbella låg hog på samtalslistan. Vad snackar hon egentligen om? Att Filippa Reinfelt är söt och ha bra klädstil medans gubben hennes har "tagit en lite paus, men kommer snart igen." Som ett åskmoln eller? Dundrande och orsaken till oljud och deprimerande tider? Nej tack! Men jag kan vara lika rolig jag, se här:

I morse vill jag inte gå upp, men det gjorde jag tillslut efter att min superälsklingsväninna messat mig! *älskar dig gumman!* Så åt jag två mackor vitt bröd med smör... JAG KOMMER BLI FET!! till skolan där jag träffa alla übersöta kompisar! *älskar er!*

Nej, inte min grej, jag skriver kanske mitt skitsnack som ingen bryr sig om att läsa, men jag vet i alla fall om att jag gör det!

BULLSHIT FOR THE PEOPLE!


RSS 2.0